Ибра провали Юнайтед срещу Борнемут (видео)


И. Ангелов

Ибра провали Юнайтед срещу Борнемут (видео)

Манчестър Юнайтед прие Борнемут в срещата от поредния двадесет и шести кръг на английската Висша лига, и днес след крайното 1:1 "червените дяволи" пропуснаха шанса да се настанят в топ 4 на класирането. Същевременно Джошуа Кинг донесе първия гол в историята на клуба, вкаран на "Олд Трафорд".

Рано в срещата Погба излезе сам срещу вратаря и Боруц се справи добре. Последва изключително подаване на Рууни за Ибрахимович на празна врата, но нападателят не успя да овладее топката в наказателното поле. В 14-ата минута и Марсиал намери шведа на гол-линията, но топката се отклони далеч от вратата след удар в коляното му.

Така се стигна до 23-ата минута, при която лошо изчистена топка попадна в Карик, той намери Валенсия за удар от далеч, а на пътя на топката Рохо я отклони за 1:0. В 38-ата минута обаче Джоунс извърши нарушение за дузпа срещу Пю, и Джош Кинг реализира по перфектен начин за 1:1.

В края на полувремето съдията изпусна срещата от контрол когато Мингс първо стъпи с бутоните на главата на падналия Ибрахимович, след което Ибра си върна на играча при една битка за висока топка с нарочен удар в главата с лакът. До тяхно изгонване не се стигна обаче, а вместо това Андрю Сърман напусна с втори жълт картон за спорове с рефера.

След почивката Юнайтед затисна противника, а в 71-ата минута Смит игра с ръка в наказателното си поле за дузпа. Така Ибрахимович застана и зад бялата точка, но отново стреля слабо и ударът му бе спасен. В крайна сметка Борнемут се бранеше смело до края и спаси точката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
168