Моуриньо: Шоу може да стане най-добрият ляв бек


И. Ангелов

Моуриньо: Шоу може да стане най-добрият ляв бек

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде подкрепата си за изпадналия от титулярния отбор на клуба Люк Шоу след редицата преживени проблеми с различни травми. Според мениджъра той може да се превърне в най-добрия ляв бек в клуба, след като на тази позиция има много играчи и конкуренция:

"На практика имаме много опции на левия бек. Не изглежда така на пръв поглед, но Блинд, Шоу, Рохо, Дармиан, всички играят там. Това са различни играчи. Аз мисля, че до две години ще видим най-доброто от тях. Но най-добрите условия за един да стане най-добър сред тях, са за Люк Шоу.

"По възраст, физика, скорост и агресия в атака, той трябва да стане най-добър. Но за да си най-добър трябва да работиш здраво. Това той опитва да направи. Аз мисля, че имам най-добрия десен бек в света и мога да използвам ротация от дясно. Антонио Валенсия е абсолютно феноменален и този сезон от дясно играха Валенсия, Йънг, Дармиан, Баили, Фосу-Менса, Туанзебе. Имах 6 различни бека, но понякога обстоятелствата го налагат."

  Сподели
188