Лукаку: Много съм щастлив в Евертън


И. Ангелов

Лукаку: Много съм щастлив в Евертън

Насред слуховете покрай Ромелу Лукаку, новият му договор с Евертън и интереса от лидера в класирането - Челси, нападателят коментира настроението си в тима от "Гудисън Парк". Агентът на играча - Мино Райола, както и мениджъра на "карамелите" Роналд Куман заговориха, че 23-годишният е близо до подновяване на договора си.

"Агентът ми води преговорите и аз мисля, че може да видите от играта ми на терена, че съм много щастлив тук. За мен, аз трябва да продължа да играя колкото може по-добре. Ако погледнете най-добрите играчи в света, те постоянно се подобряват. 

"Аз не искам да стигна пика си твърде рано, искам да се подобрявам с всяка година. Аз се чувствам добре в кожата си и с начина, по който играем и искам да продължим развитието."

Куман коментира ситуацията с играча:

"Най-доброто, което можем да направим с Евертън, е да покажем, че растем като отбор и искаме да се борим за титли защото всеки мениджър има амбиции във футбола, това е нормално. Ако нямаш амбиция, спри да играеш и да живееш, защото тя ти трябва да дадеш най-доброто от себе си.

"С Евертън ние растем, всички играчи растат и накрая ще спечелим титли, но аз разбирам хората, които искат да играят в Шампионска лига, това е нормална амбиция и ние ще видим какво ще стане с Ромелу и останалите."

  Сподели
80