Клоп: Трудно ми е да намеря правилните думи


Н. Гавазов

Клоп: Трудно ми е да намеря правилните думи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за срещата с Лестър от 26-я кръг на Висшата лига на Англия, която "червените" загубиха с 3:1.

"Езиковата бариера малко пречи след поражението. Трудно ми е да намеря правилните думи. Не толкова, че Лестър бе невероятно агресивен днес, а защото Ливърпул не изглеждаше добре физически", заяви Клоп.

"Съперникът бе добре подготвен, бе готов за този мач. Те печелеха статични положения, ние отстъпвахме в борбата, подарявахме на съперника аут-и. Това не е същото, за което се договаряхме преди мача", добави немецът.

"Първият гол помогна на Лестър да придобие увереност и да набере ход. Трудно ми е да предам своето разочарование. Лошо започнахме, лошо играхме в средата на мача и лошо го завършихме. Имаше няколко добри отрязъка, но през голяма част от срещата играхме по-лошо от обикновеното", каза още мениджърът.

"Бе очевидно, че мачът ще е емоционален, но трябваше да бъдем по-борбени. Добре знаехме тактиката на Лестър, можехме да играем много по-добре. Вината ни е, че позволихме да бъдат миналогодишния Лестър. Моят отбор заслужава критики. Показваме прекалено нестабилна игра", завърши Клоп.

 

  Сподели
160