Крейг Шекспир: Това е само една победа


Н. Гавазов

Крейг Шекспир: Това е само една победа

Временно изпълняващият задълженията на мениджър на Лестър Крейг Шекспир сподели мнение за срещата с Ливърпул от 26-я кръг на Висшата лига на Англия, която шампионите спечелиха с 3:1.

"На загрявката видях в очите на играчите желание да се борят. Те трябваше да отговорят на критиката. Отборът успя отлично да стартира, ние великолепно играхме през първите 10-15 минути. Не знаех какво ни очаква. Казах на Варди повече да заплашва вратата на съперника. Това е само един мач, но началото не е лошо. Варди показа отлична игра. Помолих футболистите преди мача да не забравят кои са", заяви Шекспир.

"Искам да отдам дължимото на феновете. Имаше безпокойство за това как ще реагират на последните новини, но те бяха чудесни. Никога не съм поставял под съмнение професионализма на моите играчи. Виждам ги на тренировки, ясно е, че не им харесва критиката, но тя добави мотивация. Те разбират, че също са виновни за последните резултати. Засега сме удържали само една победа, но ще се постараем да развием този успех. Ще видим какво ще стане за в бъдеще. Още е рано да се говори за каквото и да е. Клубът ще ме уведоми, ако има някакви промени", добави специалистът.

 

  Сподели
65