Скоулс: Моуриньо връща Юнайтед на старите позиции


Н. Гавазов

Скоулс: Моуриньо връща Юнайтед на старите позиции

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс сподели мисли за мениджърите Хосеп Гуардиола и Жозе Моуриньо, които в момента работят с манчестърските отбори.

"Надявам се, че някога Гуардиола ще оглави националния отбор на Англия. Пеп ссъс своя игрови стил може да постигне успехи във Висшата лига. Но той трябва да направи Манчестър Сити по-добър по отношение на отбраната. Висшата лига предявява големи изисквания всяка седмица. Жителите на Манчестър получават удоволствие от работата на двамата най-добри треньора в света", заяви Скоулс.

"Първите месеци за Моуриньо не се развиха добре. Но този треньор иска да побеждава във всичко. Той връща Юнайтед на позициите, които клубът заемаше по-рано. Ибрахимович има голям принос. Играта му стана истинска изненада. Независимо от своята възраст, Златан е във форма, играе във всеки мач, бори се и продължава да вкарва", каза още бившият футболист.

"За таланта на Погба е известно отдавна. Пол провежда добър сезон. Погба игра на различни позиции в полузащита, а това не му бе полезно. Клубът много заплати за него и той бе под натиск заради това, очакванията към него бяха много високи. Но това е прекрасен играч за Манчестър Юнайтед", завърши Скоулс.

 

  Сподели
154