Юсеин Болт: Мога да съм следващия Рууни


И. Ангелов

Юсеин Болт: Мога да съм следващия Рууни

Ямайският спринтьор и световен рекордьор Юсеин Болт заговори, че може да играе поне толкова добре колкото капитана на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, като за пореден път звездата заговори за желанието си да премине към футбола и конкретно състава на "червените дяволи" в бъдещето.

"Има много неща, които искам да правя. Нямам идея къде ще стартирам, определено искам да се отпусна," започна 30-годишният. "Винаги съм искал да играя футбол, така че това е в плановете, ще видим какво ще стане.

"Ще получа шанс да тренирам с Дортмунд, което е добре, и мисля, че ще отида там за седмица за да изпробвам нещата. Някои хора предполагат в кои отбори мога да започна с футбола, така че ние разглеждаме опции, но не сме сигурни за момента.

"Във всеки случай, аз искам да видя дали ще бъда добър защото аз играя футбол от дълго време с приятели, и мисля, че съм на добро ниво, така че ако наистина тренирам и положа усилия, предполагам, че ще съм добър. Няма да кажа, че ще стана най-добрият футболист в света, но ще бъда на добро ниво, може би като Уейн Рууни, сещате ли се?"

  Сподели
244