Венгер: Провървя ни


Н. Гавазов

Венгер: Провървя ни

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели мнение за срещата с Хъл Сити от 25-я кръг на Висшата лига на Англия. Напомняме, че мачът завърши при резултат 2:0 за лондончани, но срещата ще се запомни със скандални решения от страна на рефера Марк Клатенбърг, който зачете гол с ръка на Алексис Санчес и не изгони Киърън Гибс за фаул срещу Лазар Маркович.

"Усетих, че бяхме устойчиви, концентрирани. Не беше лесно срещу добър отбор. Имаше напрегната атмосфера, но играчите трябва да се справят с това. Провървя ли ни, че победихме? Може би. Съжалявам за това, но не мога да влияя върху тези неща. Нашата работа не е да се концентрираме върху това какво се говори, а върху това, за което сме отговорни - представянето на терена", сподели Венгер след мача пред Sky Sports.

"Концентрирам се върху това, което е важно - да печелим футболни срещи и да се представяме добре на терена. Останалото не зависи от мен. Изпитвам голямо уважение към тази страна и този клуб и съм благодарен, защото работя тук от 20 години. Моята работа е да радвам хората и когато не го правя, се чувствам виновен. Затова победата над Хъл Сити е много важна", каза французинът и пред ВВС.

 

  Сподели
85