Божията ръка на Санчес носи победа над Хъл (видео)


И. Ангелов

Божията ръка на Санчес носи победа над Хъл (видео)

Арсенал прие Хъл Сити в срещата от поредния двадесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес гостите успяха да спечелят с 2:0 благодарение на попадения от Алексис Санчес, като след срещата "артилеристите" застават наравно с втория Тотнъм на 9 точки от върха и Челси.

В първата част Хъл създаде първото опасно положение в 10-ата минута когато Маркович се справи с Гибс от дясно и центрира на Ниас, който обаче не игра с топката от чиста позиция. Последва подобно положение от другата страна в 17-ата минута когато Санчес пропусна от чиста позиция. 

В 34-ата минута обаче той вкара след като Робинсън изби един удар на Гибс, избивайки към Санчес. Неговият удар беше отразен от Якупович в ръката на нападателя, която беше високо, и във вратата, но попадението беше зачетено за 1:0.

Във втората част Хъл атакуваше повече от противника си, основно чрез новото попълнение Лазар Маркович по десния фланг. След няколко опасности и доста центрирания обаче до гол не се стигна. Напротив, в 91-ата минута след една контра Санчес центрира за Перес, който стреля и Клъкас спря топката с ръка преди вратата, за което бе изгонен, а гостите получиха дузпа. Зад бялата точка застана Санчес, който вкара втория си гол в срещата за крайното 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
400