Конте: Важно бе да оставим Арсенал на 12 точки зад нас


Н. Гавазов

Конте: Важно бе да оставим Арсенал на 12 точки зад нас

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнение за победата над Арсенал с 3:1 в мач от 24-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Това бе важен мач. Разглеждам Арсенал като един от шестте отбора, които се намират в битката за титлата и могат да се борят до края на сезона. Бе много важно да ги оставим на 12 точки зад нас", заяви Конте.

"За четири дни проведохме два мача срещу великолепни отбори. Мисля, че показахме, че заслужено сме на първото място в таблицата. Доволен съм от своите играчи. На всяка тренировка те показват прекрасно отношение, ние ще се борим до края, за да спечелим титлата", каза още италианецът.

"Имаше ли нарушение при първия гол? Не, в Англия никога. Азар винаги показва своето ниво. Днес той добре работи с топката и аз съм доволен от него. Но трябва да отделим работата му без топката. Той е съвършен играч, когато помага на защитата", продължава мениджърът.

"Трябваше да съм луд, за да си представя такава ситуация преди старта на сезона. не започнахме добре по много причини. Можеше да променим ситуацията само с работа и отличните способности на играчите", завършва Конте.

 

  Сподели
110