Тери: Лампард е герой, легенда и вдъхновение


И. Ангелов

Тери: Лампард е герой, легенда и вдъхновение

Защитникът на Челси Джон Тери изрази емоционално мнението си за бившият колега от "Стамфорд Бридж" Франк Лампард. Легендата на "сините" днес сложи край на професионалната си кариера, което провокира реакции по целия свят за топ-реализатора на Челси в историята. Лампард вкара 211 гола в 648 мача за тима. Джон Тери публикува в своя Туитър профил:

"Най-страхотния играч в историята на страхотния ни отбор. Всички страхотни спомени заедно за всички трофеи след трофеи, година след година, няма да забравя никога. Ти спечели всичко и трябва да си много горд.

"Беше удоволствие да играя с теб и да виждам от първа ръка отдадеността, която влагаш и здравата работа, която вършиш на терена и извън него. Най-добрият в тренировките всеки ден, вдъхновител за мен и всички в клуба. Липсва ми това, че не стоиш вече до мен в съблекалнята и това, че след тренировка не можем да вземем една раница с топки след като всички вече са си тръгнали. Ти стоеше да работиш над завършващите удари, 20 гола на година не бяха достатъчно за теб. Всяка година ти искаше 25,30 гола и обичам това в теб. Ще ми липсва и спринтирането между конуси, даването на пример на децата в академията.

"Беше удоволствие и чест за мен да играя и да преживея такива моменти с теб. Джентълмен на терена и извън него. Лидер в съблекалнята, и ако трябва да избера само един човек, който да бъде до мен като треньор, това си ти. Страхотен баща на две красиви момичета и съм горд да те нареча мой приятел. Късмет за бъдещето, каквото и да избереш да правиш, то ще е успешно. Обичам те, Лампси. ЛЕГЕНДА, ГЕРОЙ, ВДЪХНОВЕНИЕ + НАЙ-ДОБРИЯ ЗАВИНАГИ."

  Сподели
87