Юнайтед не успя да пробие Якупович (видео)


И. Ангелов

Юнайтед не успя да пробие Якупович (видео)

Манчестър Юнайтед прие Хъл Сити в срещата от поредния двадесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес домакините бяха задържани до безголово равенство след безупречна игра в защита от "тигрите", които пък в самия край на срещата при една от редките си контри нацелиха и гредата на Де Хеа.

До почивката Юнайтед владееше комфортно и създаваше опасности, като най-близо до гола бе Пол Погба, изведен сам срещу Якупович, но вратарят спаси.

На почивката Уейн Рууни замени Майкъл Карик, а Юнайтед затисна още повече противника. След няколко ситуации пред Ибрахимович, Рашфорд и Погба обаче се стигна до изключително положение пред Мата в 74-ата минута. Тук той беше намерен от центриране на втора греда и стреля ниско в ъгъла, а хвърлилият се с крака Якупович изби топката точно преди тя да премине линията.

В 86-ата минута Хъл имаше и своята възможност когато след една контра Лазар Маркович излезе на добра позиция и стреля към Де Хеа, който не реагира, а топката нацели страничната греда и се върна в игра. До края и в петте минути продължение до гол така и не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
165