Юнайтед на финал след загуба от Хъл (видео)


И. Ангелов

Юнайтед на финал след загуба от Хъл (видео)

Хъл Сити прие Манчестър Юнайтед на своя "Кингстън Комюникейшънс Стейдиъм" днес за срещата от втория кръг на полуфиналната фаза на Купата на лигата. Днес домакините успяха да победят с 2:1 "червените дяволи", но заради победата си на "Олд Трафорд" с 2:0 Юнайтед продължава след агрегат от 3:2.

Днес Хъл Сити изигра перфектно първо полувреме, в което тотално доминираше над съперника и завърши с превес по всички показатели, включително головете. В 34-ата минута тук беше отсъдена дузпа след един корнер, в който не стана ясно точно кой извърши нарушение в наказателното поле на гостите, но зад бялата точка застана Том Хъдълстоун и той стреля категорично за 1:0.

След паузата Юнайтед заигра по-добре и създаде няколко опасности. В 54-ата минута съдията не отсъди нарушение в наказателното поле след един корнер когато Смолинг овладя топката сам срещу вратаря и бе избутан с ръце от Хъдълстоун.

В 66-ата минута след добра атака на Ибрахимович от ляво той намери Рашфорд, топката бе избита от краката на нападателя към включилия се Погба, който стреля през краката на бранител за 1:1. В 73-ата минута след корнер и удар с глава на Рохо беше разтресена и горната греда на вратата на Хъл.

Домакините обаче отговориха чрез Ниасе, който в 79-ата минута също нацели гредата на Де Хеа. Отново той в 85-ата минута реши срещата когато Мейлер беше изведен в наказателното поле и с едно докосване пусна успоредна топка за нападателя, а той завърши от непосредствена близост за 2:1. Въпреки загубата обаче напред продължава Юнайтед, който ще играе със Саутхемптън на "Уембли".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
195