Гуардиола: Разстроен съм, не заслужавахме подобно нещо


Н. Гавазов

Гуардиола: Разстроен съм, не заслужавахме подобно нещо

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели впечатленията си от мача с Тотнъм от 22-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Ситуацията с нарушението на Стърлинг? Първият въпрос е за съдиите?! Вие сте ВВС, престижен канал, вие трябва да говорите за футбола, а не за съдиите. Играхме силно,. показахме великолепен футбол и жалко, че всичко се разви по този начин. Създадохме повече положения за гол, дадохме малко шансове на съперника, но не успяхме да победим. И всичко бе срещу нас", заяви Гуардиола.

"Без съмнение, трябваше повече да вкараме, имахме много положения за гол, но не успяхме да ги реализираме. Евертън четири пъти стреля по нашата врата и вкара четири гола. Тотнъм стреля два пъти, вкара два пъти. Невероятно е това. Всичко, което ни остава е да продължаваме да играем по-добре и по-добре, да продължаваме да създаваме положения за гол, но с това се занимаваме цял сезон. Разстроен съм, че всичко се получи по този начин, но аз се гордея с показаната от нас игра, моите футболисти не заслужаваха отново подобно нещо", добави испанецът.

 

  Сподели
107