Кийн: Ако Китай даде 400 000 ще пробягам пеша до там


И. Ангелов

Кийн: Ако Китай даде 400 000 ще пробягам пеша до там

Бившият нападател на Република Ирландия Роби Кийн заговори, че ако получи парите, предложени на нападателя на Челси Диего Коста, той няма да се замисли за преминаването в китайската Супер лига. 36-годишният в момента няма отбор след напускането на ЛА Галакси и разглежда възможностите си. Напоследък в медиите се появи информация, че Коста е получил оферта от 400 000 лири на седмица:

"Ако на мен ми дадат парите на Диего Коста, аз ще ходя до там пеша, тръгвам веднага. Китайската лига не е никък близка до качеството на Висшата лига и Коста вкарва тук редовно. Щом го прави тук значи няма да има проблеми да вкара голям брой голове там. Той просто трябва да се запита: 'искам ли да напусна тази година?'

"Той има страхотен шанс да спечели още една титла с Челси и всеки играч иска да побеждава, така че това може би значи, че ще изчака до края на сезона. Разберете, че е много трудно за играч, когато предложат 400 000 на седмица. Това е абсолютна лудост, така че какво да направи? Трябва да претеглиш всички факти, да помислиш за семейството и да направиш каквото е най-добро за всички.

"Парите, които се предлагат, са луди. Той вероятно мисли, че може да отиде за една година и да направи много пари, след което да се върне във Висшата лига или някъде другаде."

  Сподели
86