Юнайтед и Ливърпул равни на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Юнайтед и Ливърпул равни на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Ливърпул за срещата от поредния двадесет и първи кръг на английската Висша лига, като днес гостите успяха да поведат чрез дузпа, вкарана от Джеймс Милнър преди късен гол от Златан Ибрахимович да върне равенството в края на срещата за крайното 1:1.

Двата тима започнаха равностойно, като грешки на играчи ставаха причина за опасни положения пред двете врати. В 20-ата минута добра възможност пропусна Погба след слаб удар от добра позиция. В 27-ата французинът игра с ръка след корнер на гостите и съдията отсъди дузпа, която Джеймс Милнър реализира хладнокръвно за 1:0. В 41-ата минута Мкхитарян имаше добра възможност да изравни, изведен от Ерера, но стреля в Миноле.

Второто полувреме започна с положение пред Ориги, който спечели корнер с опасен удар. Последва ново силно положение пред Мкхитарян и нов пропуск. В 61-ата минута Юрген Клоп представи Кутиньо в игра за Ориги и гостите станаха по-стабилни в средата на терена. Към края на мача обаче Юнайтед подложи на натиск противника и стигна до гол в 84-ата минута когато след добро центриране на Валенсия топката стигна главата на Ибрахимович и той нагласи тялото си по перфектен начин за да я изпрати във вратата за 1:1.

След срещата Юнайтед събира 40 точки на 6-ата позиция, на 4 точки от топ 4 и Арсенал, докато Ливърпул застава наравно с втория в класирането Тотнъм на 7 точки от върха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
242