Азар: Всичко може да се случи в битката за титлата


И. Ангелов

Азар: Всичко може да се случи в битката за титлата

Нападателят на Челси Еден Азар предупреди своите колеги да не губят концентрация въпреки че към момента те се намират на върха в английската Висша лига. Белгиецът настоя, че в състезанието за титлата не бива да се изключва нито един от топ отборите и до края на кампанията абсолютно всичко е възможно.

"Ние знаем, че тази лига е много трудна, никога не знаеш, всичко може да се случи. Сега ние сме на върха в лигата, но другите отбори са много силни и искат да затворят разстоянието и да се върнат бързо. Ние трябва да сме готови за всичко. Ние сме на тази позиция и знаем какво трябва да се направи."

26-годишният сподели мнението си преди мача с Лестър Сити, след като шампионът е на 6 точки от дъното:

"Трудно е. Както Челси миналата година, ние спечелихме титлата, но годината след това е трудна винаги защото всички противници искат да победят шампиона. Те също трябва да се справят с това, а играят и в Шампионска лига, така че им трябва повече енергия. Те загубиха и един важен играч като Н'Голо Канте. 

"Ние сме пълни с увереност. Загубихме от Тотнъм в последния кръг но сме на върха в лигата и искаме да останем на върха в лигата."

  Сподели
98