Ювентус и Барселона се включиха в борбата за Лалана


Н. Гавазов

Ювентус и Барселона се включиха в борбата за Лалана

Барселона и Ювентус се изправиха срещу ПСЖ в стремежа си да привлекат полузащитника на Ливърпул Адам Лалана. През този сезон англичанинът окончателно се утвърди като ключов играч в състава на Юрген Клоп и демонстрира футбол от най-високо ниво, което не остана незабелязано от страна на европейските грандове.

Отдавна са известни намеренията на ПСЖ да предложи 60 милиона паунда за 28-годишния играч от националния отбор на Англия след края на сезона. Сега става известно, че други два европейски гранда се включват в борбата за Адам.

Според информацията, Барса и Юве се надяват, че Лалана може да се заинтересува от смяна на клуба през лятото, ако Ливърпул не успее да се класира за Шампионска лига в края на сезона.

Напомняме, че по-рано се появи информация за намеренията на мърсисайдци да предложат на Лалана нов договор, според който заплатата на играча ще бъде увеличена от 60 000 на 120 000 паунда на седмица. Очевидно е, че Ливърпул възнамерява да огради своя футболист от евентуален интерес от страна на останалите клубове.

 

  Сподели
121