Челси убедителен срещу Питърбро (видео)


И. Ангелов

Челси убедителен срещу Питърбро (видео)

Челси прие Питърбро Юнайтед в срещата от третия кръг на ФА Къп днес, като успя да победи с убедителното 4:1. Победата дойде след голове от Педро на два пъти, Вилиан и Мичи Батшуай, а в игра след дълготрайно отсъствие се върнаха Курт Зума и Джон Тери за домакините. Тери обаче бе изгонен преди края на срещата.

Двата тима започнаха с агресивен футбол и рано в срещата Бегови и МакГий спасиха вратите си. Резултатът откри Педро в 18-ата минута, като той завърши една атака, в която след много удари и добри намеси той прати кълбото в ъгъла на вратата за 1:0.

В 34-ата минута Педро нацели и гредата от чиста ситуация. В 43-ата минута след едно центриране Рубен Лофтъс-Чийк свали топката за Батшуай, който успя да прати топката ниско в левия ъгъл за 2:0.

В 52-ата минута 3:0 направи Вилиан, който получи подаване на ръба на наказателното поле, навлезе диагонално и стреля далеч от МакГий. В 67-ата минута Джон Тери беше изгонен директно когато Ангол напредна и излизаше сам срещу Бегович, но беше спрян от шпагата на защитника като последен човек. Така в 70-ата минута Ангол изработи и гол когато след центриране по земя продължи за Том Николс, а той стреля без опека за 3:1.

В 75-ата минута крайното 4:1 направи отново Педро с фалцов удар след подаване на Батшуай.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163