Конте: Тотнъм ще се бори за титлата (анкета)


Н. Гавазов

Конте: Тотнъм ще се бори за титлата (анкета)

Мениджърът на Челси Антонио Конте изрази увереност, че Тотнъм ще бъде претендент за титлата във Висшата лига на Англия до самия край на сезона. В сряда вечер "шпорите" уверено прекъснаха 13-мачова победна серия на "сините" благодарение на дубъла на Деле Алли. Конте обаче не е силно опечален от резултата, разбирайки, че победната серия няма как да продължава безкрайно. Антонио с уважение се отнася до съперника, с който той сега очаква борба за титлата до края на сезона.

"Това е различна загуба, в сравнение с предишната, защото сега загубихме мача, но се показахме като отбор. Срещу Арсенал не бяхме отбор, а сега бяхме. Преди двубоя знаехме, че можем да загубим. Но аз мисля, че сега видяхме отлично балансирана игра. Те вкараха в края на първото полувреме, а техния втори гол стана в момент, в който показвахме най-добрия си футбол", заяви Конте.

"Жалко, че серията ни прекъсна, но Тотнъм е добър отбор, наистина силен отбор и мисля, че те ще са сред отборите, които могат да се сражават за титлата до самия край. Те се бореха за титлата през миналия сезон и могат да повторят това и сега. Разбира се, длъжен си да се подобриш щом пропускаш два гола. Моят отбор е начело на таблицата, защото много се трудим. Това е трудно първенство и за нас е важно да продължаваме да работим", добави италианецът.

 

  Сподели
158