Конте: Ще сме доволни, ако поведем на Ливърпул с 8 точки


Н. Гавазов

Конте: Ще сме доволни, ако поведем на Ливърпул с 8 точки

Мениджърът на Челси Антонио Конте в навечерието на мача с Тотнъм от 20-я кръг на Висшата лига на Англия заяви, че не мисли за победната серия на своя отбор, която може да достигне до 14 срещи и да изравни постижението на Арсенал.

"Дали играчите мислят за потенциалното постижение? Не. Аз и играчите ми искаме да вземем трите точки. Повтарям, рекордът е сериозно постижение преди всичко, защото спечелихме 39 точки от тези 13 победи. Останалото малко ни вълнува", заяви Конте.

"Подобни мачове са сериозна мотивация. Сега всеки отбор иска да прекъсне победната серия, не само Тотнъм. Ако погледнете таблицата, ние изпреварваме само с 5 точки втория в класирането и сме на седем точки пред третия. В това първенство има сериозно съперничество и ние сме изправени само пред първия мач от втората част на сезона. Знаем, че ни чака истински труден мач. Ще сме доволни, ако след тази среща водим на втория Ливърпул с осем точки, но това е трудно първенство и тук могат да се губят точки във всяка среща", каза още италианецът.

 

  Сподели
98