Моуриньо: Не съчувствам на Уест Хем


Н. Гавазов

Моуриньо: Не съчувствам на Уест Хем

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуруньо сподели мнение за срещата с Уест Хем от 20-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Нордтвайт изигра пълен мач преди 48 часа, днес той застана срещу Лингард и Мхитарян. Рашфорд е бърз играч, той добави ширина на нашата атака. Нашият гол бе въпрос на време", заяви Моуриньо.

"Имам усещането, че можем да спечелим и следващия си двубой. Не преследваме рекорди , търсим добра игра и трите точки. Разбираме, че Челси и Тотнъм ще губят точки, както се случи с Ливърпул или Манчестър Сити през миналата седмица. Показвахме добра игра, но много често завършвахме наравно. Сега имаме 18 точки от 6 двубоя, именно това ни бе нужно", каза още португалецът.

"Изгонването усложни живота ни и още повече усложни живота на Уест Хем. Започнахме трудно да играем с мисълта, че имам играч в повече, а на съперника му бе трудно физически. Решенията ми за Рашфорд и Мата? Доволен съм решенията си. Рашфорд е истински професионалист и зрял играч, той е футболист на Юнайтед, с ДНК на Юнайтед", продължава Жозе.

"Не съчувствам на Уест Хем. Не съм гледал решенията на рефера. Но, ако говорим за съдийски решения, ние сме шампиони по решения против нас", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
168