Ливърпул взе само точка от Съндърланд (видео)


И. Ангелов

Ливърпул взе само точка от Съндърланд (видео)

Ливърпул се връща на втората позиция във временното класиране на 5 точки от върха и Челси след днешната среща на мърсисайдци от поредния деветнадесети кръг на английската Висша лига. Преди срещата на Челси от кръга Ливърпул гостуваше на Съндърланд и успя да вземе точка след крайното 2:2.

Срещата започна с положения и пред двете врати, а в 19-ата минута резултатът откри Стъридж, когато след един корнер Ловрен игра с топката и нападателят реагира за да вкара на празна врата за 1:0.

В 24-ата минута обаче Ндонг спечели дузпа за домакините когато падна в наказателното поле преминавайки между Вайналдум и Клаван, а Джермейн Дефоу не сбърка от бялата точка за 1:1. В 27-ата минута Дефоу излезе сам срещу вратаря като избегна капана на засадата, но сбърка срещу Миноле.

На почивката Милнър бе заменен от Морено за гостите. В 59-ата минута Съндърланд отново поиска дузпа когато топката докосна ръката на Джан в наказателното поле, но съдията подмина ситуацията. Следващият гол бе оформен в 72-ата минута когато отново след корнер топката се отправи към втората греда и Мане реагира на празна врата за 2:1.

В 84-ата минута "черните котки" получиха своята втора дузпа когато Мане игра с ръка в наказателното поле и отново Дефоу вкара 11-тия си гол за сезона за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
279