Ибра: Карам критиците да се хапят по топките


И. Ангелов

Ибра: Карам критиците да се хапят по топките

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович заговори за формата си през последната година и желанията си за новата 2017-та. Той сподели, че продължава да кара критиците да се срамуват след блестящата форма в настоящата кампания във Висшата лига на 35-годишна възраст:

"Критиците ми дават много енергия, вярвайте ми. Аз дойдох във Висшата лига и всички смятаха, че няма да е възможно това, но както винаги аз ги накарах да се захапят за топките. Много енергия, защото им плащат да говорят глупости, а на мен ми плащат да играя с крака - това ме радва.

"Аз имах фантастична година. В ПСЖ беше изумително, и дойдох в Юнайтед, и първите ми шест месеца тук съм дори повече изумителен. Аз съм супер щастлив и се чувствам добре. Не зная колко години ми остават, но се наслаждавам на футбола. Всяка година Юнайтед ми звънеше и те не се чувстваха добре, за това исках да дойда тук когато всички смятаха, че съм приключил.

"Искам повече асистенции в новата година. За мен да дадеш асистенция е като да вкараш гол сам. Това е част от играта ми. Аз съм тук да помогна на отбора си. Искам да спечеля трофеи с отбора. 

"В сезона имахме добри и лоши моменти, защото печелехме, губехме, печелехме и губихме, и имахме представяния, в които резултатите ни трябваше да са по-добри след добри представяния. Но все още сме тук и затваряме разстоянието. 

"Ще продължаваме да скъсяваме дистанцията и дано другите отбори направят някои грешки, за да я затворим още повече. Последният период в лигата беше много добър и дано продължи."

  Сподели
164