Уилшър вижда в Челси бъдещия шампион


Н. Гавазов

Уилшър вижда в Челси бъдещия шампион

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър, който през този сезон играе под наем за Борнемут, вярва, че към момента Челси най-много от останалите отбори е достоен за титлата във Висшата лига на Англия.

В понеделник Джак се опита да помогне на родния си тим, който на книга е участник в шампионската надпревара, но Борнемут така и не успя да попречи на "сините" да постигнат 12-та си поредна победа.

24-годишният Уилшър изрази мнение, че останалите претенденти за титлата трудно ще настигнат Челси.

"Към момента те изглеждат като шампиони. Според мен, в момента те са най-добрия отбор в лигата. Разбира се, пътят е дълъг и сега не можеш да кажеш, че непременно ще спечелят титлата, но те изглеждат най-силни от всички. Поддържат дистанция от останалите, която трудно ще бъде намалена", заяви Уилшър.

"Откриха за себе си тази нова схема, която отлично им подхожда. При всички случаи "Стамфорд Бридж" винаги ми се е струвал трудно място за гостуване. Бях тук няколко пъти с Арсенал и имаме една победа. Те са безжалостни, знаят си работата и всяка седмица излизат на терена, едва сменяйки своя план в зависимост от съперника. Мисля, че това е признак на отбор от топ ниво", добави играчът. 

 

  Сподели
182