Клоп определи присъствието на Гуардиола като необичайно


Н. Гавазов

Клоп определи присъствието на Гуардиола като необичайно

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира присъствието на своя колега от Манчестър Сити Хосеп Гуардиола на мача със Стоук Сити вчера. Във вторник вечер испанецът стана свидетел, как "червените" пометоха "грънчарите" с 4:1 и потвърдиха своя статут на най-резултатния отбор във Висшата лига. Впрочем, присъствието на Хосеп не е случайно, тъй като в следващия кръг Сити ще се отправи на гости на мърсисайдци. Клоп е нетърпелив от срещата с конкурента за титлата.

"Това ще е голям мач. И за двата отбора. Разбрах, че Хосеп Гуардиола е присъствал на стадиона. Не съм убеден, че е гледал много мачове на съперниците си през последните седмици, така че това е първият признак за това, че срещата ще е специална. Ние вече сме нетърпеливи", заяви Клоп.

"Това ще е труден мач и за двата тима, но ще е вълнуващ, а най-хубавото е, че той ще се проведе на "Анфийлд". Вече съм нетърпелив. Сити е невероятно добър отбор, но и ние не сме така лоши, така че това ще е славен ма", каза още немецът.

"Необичайно е, че Гуардиола е бил на стадиона. Аз също съм правил това няколко пъти в миналото, но сега това не е толкова лесно, защото всичко се превръща в раздаване на автографи, а не в гледане на мача. Може би нищо не е видял. Надявам се, че охраната не е била наблиза и Пеп спокойно да е раздавал автографи!", добави Клоп.

"Двубоят ще се сътсои на 31 декември и каквото и да кажа, то няма да ни осигури победата. Но може би мога да кажа някои неща, които ще ни усложнят задачата, за това е по-добре да затворя устата си", завърши мениджърът на Ливърпул.

 

  Сподели
115