Лампард: Искам да се върна в Челси


И. Ангелов

Лампард: Искам да се върна в Челси

Бившият полузащитник на Челси Франк Лампард заговори, че няма да бърза с решението за своето бъдеще. Легендата сподели, че би искал в даден период в бъдещето да се завърне на "Стамфорд Бридж". 38-годишният е свободен агент в момента след напускането на Ню Йорк Сити в американската лига:

"Все още чакам предложение за пет-годишен договор от Челси, не са се обаждали. Обикновено получаваме обаждания," започна шеговито пред Sky Sports Лампард. "Aз и Джон Тери сме Челси отвътре и отвън. Каквото и да стане, в някаква роля аз ще съм в Челси, дори и това да е единствено като зрител със сезонен билет.

"Ще съм в близък контакт, независимо дали имам роля. Всичко това обаче не е в моите ръце и затова не мога да кажа повече. Аз съм много спокоен за всичко, което е добро за мен. Не съм от хората, които в края на кариерата треперят: 'Какво ще се случи сега?"

"Спокоен съм и ако правилното нещо се появи, ще го приемем. Очевидно Челси ще ми хареса, но не винаги нещата стават както искаш. Коледа аз ще прекарам със семейството си, няколко бири и допълнително пуешко, и ще направя решение през януари - дали ще продължа да играя, имам и няколко опции, или ще приключа и ще продължа към каквото и да ме очаква занапред."

  Сподели
111