Жозе: Ибра ще завърши кариерата си в Юнайтед


И. Ангелов

Жозе: Ибра ще завърши кариерата си в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предположи, че Златан Ибрахимович няма да приема повече оферти в професионалната си кариера, независимо дали те съдържат американски или китайски пари. Sky Sports цитира думите на Специалния за края на кариерата на Ибра:

"Аз съм щастлив за него. Може би някои хора мислеха, че на 35 години той вече не е топ реализатор. Но за него 35 е като 25, Лига 1 е същата като Висшата лига. Той вкарва голове, той играе добре и съм щастлив за него защото ще завърши кариерата си високо, което е изумително.

"Той няма да завърши кариерата си в Америка или Китай, ще завърши на върха. Много съм доволен. Рекордът му е добър и може да се подобри. Без дузпи го постигна, а обикновено другите играчи по света вкарват и много дузпи. Той има една дузпа в 17 кръга от Висшата лига, така че не може да съм по-щастлив.

"Това, което прави, е феноменално. То не се отнася само до головете, всичко е до страстта, която той носи и на тренировките. С мен, аз винаги казвам, че го имах като 25, 26 или 27-годишен. Сега е при мен в последния си период и аз искам този играч."

  Сподели
84