Венгер няма да бърза с връщането на Уелбек и Рамзи


И. Ангелов

Венгер няма да бърза с връщането на Уелбек и Рамзи

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е оптимистично настроен за завръщането в игра на Арън Рамзи и Дани Уелбек в отбора след травми. Двамата футболисти се завърнаха към тренировките днес, но Венгер заяви, че няма да предприеме никакви рискове по отношение на пускането им в игра.

"Все още не знам дали Рамзи ще се намеси в срещата с Уест Бром в понеделник, но той ще тренира в петък," каза Венгер на пресконференция. "Той е полезен в атака. Много е активен. Рамзи е комплексен играч и ни дава опции, почти като ново попълнение защото той не игра много мачове.

"Но да не избързваме и да видим как върват нещата. Той имаше някои проблеми и се надяваме сега да е преодолял всичко. Имаме добри новини и за Уелбек. Той ще тренира за първи път с нас. Но ще му е нужно време. Това е като нов старт на кариерата след толкова дълго време отсъствие. Повече ще внимавам с Уелбек, отколкото с Рамзи.

"Чембърлейн няма да играе в понеделник. Контузията му не е сериозна, ще се възстанови за дни, не седмици. Мустафи още е аут. Той ще липсва до началото на януари."

  Сподели
132