Хендерсън: Чувстваме, че можем да победим всеки


И. Ангелов

Хендерсън: Чувстваме, че можем да победим всеки

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън вярва, че мърсисайдци са открили своята желязна издръжливост и това ще помогне на състава да прескочи Челси на върха в класирането. Ливърпул успя да победи Евертън с гол в 94-ата минута и така тимът остана на 6 точки от лидера.

"Сухите мрежи са голям плюс за нас. Много сме доволни и от сухата мрежа в последния мач. Изглеждахме много солидно в последните няколко мача, което е хубаво. Докато печелиш мачове това е най-важното.Ние сме много доволни с това как дойдохме на Гудисън и доминирахме, особено във второто полувреме. Бранехме се стабилно, като отбор, печелехме топката и запазихме суха мрежа. Това е важно.

"Зная, че хората казват, че е Коледа и затова имаме много мачове, но това е същата ситуация както в края на сезона и не е много различно. Целта е да продължим да се представяме добре и да печелим мачове. Това е важно независимо кое време на годината е. Ние винаги искаме да вземем трите точки защото сме добър отбор и чувстваме, че сме достатъчно добри да бием всеки."

  Сподели
105