Пайе няма да напуска Уест Хем


Н. Гавазов

Пайе няма да напуска Уест Хем

Полузащитникът Димитри Пайе при никакви обстоятелства няма да напусне Уест Хем през зимния трансферен прозорец. През тази седмица 29-годишният французин предизвика съмнения относно своето бъдеще в Уест Хем, заявявайки за симпатии към Арсенал и за привързаност към своя бивш клуб Марсилия.

Напълно е очевидно, че сегашният се развива по-трудно за Пайе, отколкото през миналия, дебютен в Англия. Димитри едва ли се чувства щастлив, особено отчитайки това, че "чуковете" са принудени да се борят за оцеляването си във Висшата лига.

Но въпросът с напускането на Пайе на Олимпийския стадион не стои на дневен ред. Уест Хем изключва каквато и да е раздяла с водещия си плеймейкър, а и самият французин няма никакво желание да отива където и да е през следващите два трансферни прозореца.

Напомняме, че Димитри подписа нов договор с "чуковете" през февруари тази година. Това съглашение не предвижда клаузи за откупване на контракта на играча и поради това Уест Хем има желание Пайе да остане верен на поетите ангажименти до 2021 година.

 

  Сподели
147