Моу: Веднага бих подписал с Юнайтед, въпреки Китай


И. Ангелов

Моу: Веднага бих подписал с Юнайтед, въпреки Китай

В ексклузивно интервю на Жозе Моуриньо пред Sky Sports той коментира слуховете от по-рано днес, че Манчестър Юнайтед готви нов договор за него, който ще включва продължаване на периода. Специалния заяви категорично, че би продължил договора си дори и при многомилионни предложения от Китай:

"Юнайтед още не е предложил нищо. И аз не очаквам да го направят, защото те ми дадоха тригодишен договор. До момента те са супер подкрепящи към мен, винаги ми дават чувството, че трите години ще съм тук. Винаги имам чувството, че ще остана дълго.

"Те знаят, че ми харесва, на всяко едно ниво. Обичам работата си в Манчестър Юнайтед, и те знаят, че в деня, в който ми донесат договор, аз ще го подпиша. Дори нямам нужда от съветниците си, ще подпиша защото обичам всичко тук.

"Китайските пари привличат всички, но аз повече обичам футбола на високо ниво. Прекалено съм млад, на 53, прекалено много години имам във футбола, за да ходя в място като Китай. Искам да съм на най-трудното място и да печеля, затова съм на правилното място."

  Сподели
110