Невин: И Азпиликуета може да играе в атака


И. Ангелов

Невин: И Азпиликуета може да играе в атака

Пат Невин заговори за възможностите на Челси в атака след като поради натрупани жълти картони Диего Коста ще пропусне един мач за клуба. Испанецът е топ-реализатор във Висшата лига и в липсата му се очаква възможност да получи Мичи Батшуай, въпреки че бившият играч на "сините" сподели:

"Може би Конте ще разкрие, че Виктор Моузес може да играе централно. Това няма да ме изненада, но очевидно и Сезар Азпиликуета може да играе централен нападател защото той може да играе абсолютно навсякъде без това да се отрази на качеството на играта.

"Ще оставя Бранислав Иванович извън тази дискусия защото все още не виждам много хора, съгласни с мен, че той може да е перфектен нападател. Движението му в полето при центрирания е фантастично, ударите му са много добри и подозирам, че може и да задържа топката. Когато споделя това на някои хора обаче те ме гледат странно, и макар шансът да го видим да е 100 към 1, ще ми хареса да го видя. Това обаче би сломило самочувствието на Мичи ако Брана го измести.

"Няма да спомена и ролята на Сеск като фалшива деветка, нещо, което той вече е правил преди, но има опции пред Антонио."

  Сподели
91