Сондърс: Моуриньо е най-добрият и подобрява отбора


И. Ангелов

Сондърс: Моуриньо е най-добрият и подобрява отбора

Легендарният уелски футболист Дийн Сондърс заговори за Жозе Моуриньо след трудния старт на португалеца в Манчестър Юнайтед. Според бившия футболист от Висшата лига Специалния остава най-добрият мениджър на света и влиянието му се усеща в последните месеци в Манчестър Юнайтед.

"Те похарчиха много пари и сега просто не са на скорост. Те могат да наредят нещата, но мисля, че ще са разочаровани с това къде се намират в момента. Те обаче подобриха формата. Ибрахимович вкарва всяка седмица, двата централни защитника изглеждат добре, Погба изглежда съвсем различен играч в полузащитата от трима човека.

"Те започват да изглеждат като един от отборите на Жозе Моуриньо, срещу които трудно се играе. Той започва да схваща всичко. Моуриньо пое малко критики но трябва да кажа, че той може би е най-добрият мениджър в света, така че не подценявайте работата му зад кулисите.

"Не след дълго той ще има функциониращ отбор, който ще е като машина. Остава да се види дали този сезон са си дали прекалено високи цели."

  Сподели
82