Пайе: Ще ми е забавно в Арсенал, Уест Хем не ми прилича


И. Ангелов

Пайе: Ще ми е забавно в Арсенал, Уест Хем не ми прилича

Френският национал на Уест Хем Юнайтед Димитри Пайе не изключи напускане на отбора в бъдещето, като сега засили спекулациите отново след като коментира преход в Арсенал, въпреки че играчът настоя, че Арсен Венгер никога не се е интересувал от него или контактувал с него. RMC цитира:

"Четох някъде, че Венгер ме считал за липсващата част от играта на Арсенал, но той никога не ме е търсил. Ние допуснахме 5 или 6 гола срещу тях у дома. Когато ги гледаш как играят, като техничен играч, определено виждаш, че би се забавлявал в този отбор. Те са кандидати за титлата всяка година.

"Ситуацията в Уест Хем ми влияе, но аз съм амбициозен човек. Аз съм в битка с клуба и давам всичко за тях, да излезем от трудната ситуация, но не отхвърлям никакви опции. Липсва ми Шампионска лига. Имам няколко страхотни години пред себе си и искам да им се насладя като играя във важни състезания.

"Ако се принудя да напусна Уест Хем това ще стане според правилата и клубът ще вземе своята част от пая. Моят треньор разбира, че днешната ситуация не ми приляга. Ще задавам въпроси в точното време."

  Сподели
131