Конте: Предпочитам да не гледам таблицата за класиране


Н. Гавазов

Конте: Предпочитам да не гледам таблицата за класиране

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнение за победата над Съндърланд с 1:0 в мач от 16-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Имахме много възможности да отбележим гол и окончателно да решим изхода на срещата. В края на мача домакините имаха великолепен шанс да изравнят резултата и само блестящото спасяване на Тибо не им позволи да направят това", заяви Конте.

"Въпреки това, победи в десет поредни мача е великолепно и аз се гордея със своите футболисти. Това постижение е много ценно, отчитайки, че играем в първенство, където във всеки мач трябва да се бориш на предела на своите възможности. Те заслужават това заради предаността си към общите цели и невероятната работоспособност", каза още италианецът.

"Сега имаме три дни на разположение за подготовка за поредния труден мач и ние напълно сме съсредоточени върху нея. Надявам се, че ще имаме време да се възстановим и към Коледа да бъдем лидери в таблицата. Предпочитам да не гледам там, не искам и моите играчи да правят това. Към момента вършим отлична работа, но първенството не завършва точно днес. Оглавяваме таблицата, но има още три мача до края на първата половина на шампионата. Това е много силно съревнование, в което шест отбора се бият за титлата", завърши Конте.

 

  Сподели
90