Стоунс: Пеп е най-добрият в света


И. Ангелов

Стоунс: Пеп е най-добрият в света

Защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс заговори за впечатленията си по време на работата под ръководството на Пеп Гуардиола. Според младия англичанин Гуардиола се е представил по-добре от очакваното и резултатите на отбора в момента не показват класата му след като Сити спечели само 2 от последните 7 мача във всички турнири:

"Той беше ако не 100% от причината, то основната причина да премина в отбора. Има много фактори, които трябва да обмислиш когато сменяш отбори, но в моите очи той е най-добрият мениджър в света. Да получиш възможността да работиш с него, нямаше как да откажа. И работата с него е много над очакванията ми.

"Той определено ще ти каже когато нещо не е наред. Това е част от футбола, да ти се скарат понякога. Ще правиш и грешки. Това е. Така се учиш и реагираш. Така всеки играч върви напред. Аз винаги признавам когато направя грешка. Правя го отворено защото само така можеш да прогресираш и да осъзнаеш къде грешиш.

"Старая се да стана топ играч. Аз зная, че имам много работа за вършене преди да спечеля титли и да стана играчът, който искам да съм. Но това е целта ми."

  Сподели
93