Евертън обърна Арсенал (видео)


И. Ангелов

Евертън обърна Арсенал (видео)

В срещата от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига Евертън прие Арсенал и днес "артилеристите" успяха да поведат чрез Алексис Санчес преди домакините да се върнат след попадение на името на Шеймъс Коулман преди почивката и гол в края на Уилямс за обрата с 2:1.

В 20-ата минута днес резултатът бе открит след статично положение, изпълнено от Алексис Санчес. Неговият удар не беше на високо ниво, но след като топката се отклони и заблуди Стекеленбург той успя единствено да бутне топката в мрежата си, въпреки че реагира на смяната на посоката - 1:0.

След гола домакините се съживиха и създадоха няколко опасни атаки. Така в 44-ата минута след центриране от ляво на Лейтън Бейнс топката намери перфектно главата на Шеймъс Коулман в наказателното поле и резултатът стана 1:1.

Във втората част домакините играха по-добре като Лукаку и Валенсия създадоха някои опасности. Срещата обаче се реши отново от гол на бранител когато в 86-ата минута корнер на Рос Баркли бе завършен с глава от Ашли Уилямс за 2:1. В последните минути отново домакините бяха по-близо до гола чрез Баркли, а Фил Ягиелка бе изгонен за глупаво нарушение и втори жълт картон срещу Перес в последните секунди.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
131