Санчес: Мечтая да вкарам като Йозил


И. Ангелов

Санчес: Мечтая да вкарам като Йозил

Нападателят на Арсенал Алексис Санчес, който е асистирал за всички без един от головете на плеймейкъра на отбора Месут Йозил, заговори, че голът на германеца срещу Лудогорец е от категорията попадения, които всеки нападател си мечтае да вкара. Тогава Йозил излезе срещу вратаря и копна топката над него преди да премине през още двама играчи и да завърши на празна врата.

"Ако той се наслаждава той може да вкарва голове като онзи срещу Лудогорец когато дриблира през двама играчи и вратаря. Това е гол, за който всеки играч си мечтае. Аз се чувствам много комфортно да играя покрай него. Той има страхотен поглед и няма нужда да хвалим първото му докосване, защото всички знаят за него.

"Той е качествен играч и иска винаги да побеждава. Иска да доказва качеството си всеки мач и всяка тренировка. Това го прави специален. Той е носител на Световната купа с манталитет на победител и все още иска да печели още. 

"Ние се уважаваме. Това е начинът, по който трябва да бъде между играчите. Трябва да се уважаваме и да правим най-доброто на терена. Йозил е качествен играч и наистина се наслаждава на футбола. Винаги му казвам да се наслаждава и да не мисли много, че трябва да вкарва."

  Сподели
85