Клоп: Трудно е да останеш в надпреварата, когато Челси печели всичко


Н. Гавазов

Клоп: Трудно е да останеш в надпреварата, когато Челси печели всичко

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за мястото на отбора в таблицата за класиране, а също така за перспективите пред тима.

"Не победихме, а това е негативен момент. Но все пак взехме точка, така че емоциите са смесени. Трудно е да останеш в надпреварата за титлата, когато Челси печели всичко подред, а ние не го правим. Когато бяхме първи или втори, аз казах, че не мисля за това. Убеден съм, че говорех, че трябва да печелим точки. Сезонът е дълъг и всички знаят, че сега настъпва най-напрегнатото време. Челси през всичкото това време играе с един и същи състав, Арсенал също може. Юнайтед имаше някои проблеми, а Тотънм бе загубил Кейн", заяви Клоп.

"Наистина имаме умел отбор и очакваме да се намираме в горната част на таблицата. Ето къде искаме да бъдем в решаващата част от сезона. И тогава можем да говорим за това, кое е възможно за нас. Шест точки изоставане не е това, което желаем. Но не можем да го променим. Единствено можем да се стараем с всички възможни сили", каза още немецът.

 

  Сподели
167