Невил: Юнайтед е по-добър при Жозе, отколкото при Ван Гаал


И. Ангелов

Невил: Юнайтед е по-добър при Жозе, отколкото при Ван Гаал

Легендарният бивш капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил заговори, че е впечатлен от представянията на отбора в последните седмици, като той признава, че това, което показва състава при Жозе Моуриньо е далеч по-добро от показваното при предишния мениджър на клуба - Луис ван Гаал.

"Зная, че в последните няколко седмици Жозе Моуриньо беше критикуван. Когато не печелиш мачове и казваш, че отборът ти играе добре, и че ще дойдат резултатите, но те не идват, понякога може да изглеждаш глупаво. Но както казвах и преди, този отбор ми харесва много повече от онзи от миналия сезон, дори и сега да е в по-лоша позиция в таблицата.

"Харесва ми начина, по който се играе. Харесвам Хенрик Мкхитарян и ми харесва как Антони Марсиал се представя в последните две седмици от ляво. Има скорост в тима отново. Те имат и централни нападатели, които могат да задържат топката и полузащита, с Карик като спокойствие и Андер Ерера и Пол Погба пред него.

"Това е по-добре балансиран отбор и дори четворката защитници да не изглежда добре на хартия, тя се представя много, много добре. Маркос Рохо и Фил Джоунс са наистина добри в последните седмици. Моуриньо откри нещо в тази защита, но като отбор той ми харесва повече от миналия сезон. Като фен на Манчестър Юнайтед ми харесват повече.

"Сега трябва те да продължат и да спечелят мач след мач за да достигнат резултатите, които представянията предполагат."

  Сподели
120