Лукаку: Трябва да покажем малко мъжество


И. Ангелов

Лукаку: Трябва да покажем малко мъжество

Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку смята, че той и неговите колеги от отбора трябва да покажат по-голямо израстване във Висшата лига след загубата от Уотфорд с 3:2 в последния кръг от шампионата. Белгиецът изрази разочарованието си от загубата и чувства, че за срещите с Арсенал и Ливърпул тимът трябва да работи повече:

"Когато работим здраво на терена ние създаваме повече шансове. В последните 10 или 15 минути на мача ние създадохме достатъчно положения за да изравним и дори да спечелим мача. Но ние не започнахме второто полувреме добре. Ние не отделихме достатъчно внимание на статичните им положения и загубихме организация и форма след първите 30 минути.

"Винаги става едно и също. Ние трябва да получим удар преди да реагираме и това трябва да престане. Трябва да работим по-здраво и да сме концентрирани. Нуждаем се от феновете на "Гудисън" също и трябва отново да ги спечелим на наша страна.

"Искаш да играеш, за да печелиш. Аз давам всичко да се справя добре и да вкарам голове, за да победим, но бих предпочел да не вкарам и да спечелим, отколкто да вкарам и да загубим. Мениджърът опитва да промени начина, по който ние стартираме мачовете и ако му дадете достатъчно време, мисля, че той ще успее. Той има добри планове за целия отбор, но по начина, по който играем, това ще е трудно."

  Сподели
78