Варди: Оуен може да говори каквото пожелае


И. Ангелов

Варди: Оуен може да говори каквото пожелае

Нападателят на английския шампион Лестър Сити Джейми Варди коментира критиките, отправени към него от бившия нападател на Ливърпул Майкъл Оуен. Оуен сподели мнението си, че головете на Варди и победата на Лестър над Манчестър Сити с 4:2 е било повече късмет, отколкото индивидуална класа. Според бившия нападател на Ливърпул и Реал Мадрид Варди не е натурален нападател, а се възползва от късмет в положенията си:

"Аз не слушам това. Той може да говори каквото иска. Всеки е свободен да има мнение. Аз няма да обръщам много внимание на това и от тях си зависи какво казват. Аз просто продължавам, работя на тренировъчното игрище и се надявам да пренеса това на терена.

"В края на краищата отборът е на първо място. Въпреки че не получаваме добри резултати и някои от представянията ни не бяха на ниво, дълбоко в нас ние знаем, че сме отборът от миналата година. В събота ние определено върнахме този отбор и сега трябва да гледаме напред към вторник и Борнемут. Не мисля, че трябва да започваме да говорим за поредици и рекорди още, трябва да почакаме и да видим. Очевидно със станалото миналата година очакванията са повишени. Срещу Сити показахме от какво сме направени и какво можем да направим."

  Сподели
128