Уест Хем взе точка от Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Уест Хем взе точка от Ливърпул (видео)

Ливърпул прие Уест Хем Юнайтед за срещата от поредния петнадесети кръг на английската Висша лига днес, като домакините поведоха рано в мача, допуснаха обрат и отново достигнаха до крайното 2:2 за да поделят точките със своя гост. Лалана, Ориги, Пайе и Антонио се разписаха за двата тима.

Ливърпул започна много добре и още в 5-ата минута Садио Мане получи топка от ляво и я достави по добър начин в наказателното поле за Лалана, който овладя и стреля за 1:0. След попадението обаче гостите овладяха топката и създадоха няколко опасности.

Така в 27-ата минута при спечелен от Обианг пряк-свободен удар на удобна дистанция за Пайе той стреля добре и изравни - 1:1. В 39-ата минута се стигна и до пълен обрат когато Матип не успя да изчисти една топка и Антонио се възползва и бутна топката слабо до Кариус, който не бе уверен в намесата си за 2:1.

В добавеното време на първата част Матип нацели гредата на гостите след корнер от Хендерсън. Точно след почивката обаче Ориги върна предимството на домакините когато след центриране на Мане, Рандолф изпусна топката в краката на нападателя и той не сбърка за 2:2.

Ливърпул владееше инициативата в това полувреме и почти не позволи възможности на своя противник, но повече голове не паднаха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
202