Юнайтед надви Тотнъм на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Юнайтед надви Тотнъм на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед прие Тотнъм на своя "Олд Трафорд" за срещата от поредния петнадесети кръг на английската Висша лига. Днес домакините успяха да победят с минималното 1:0 и да се доближат на 3 пункта от 5-ото място в таблицата. Хенрих Мкхитарян вкара единственото попадение в мача, а той бе изнесен и на носилка в края на срещата след контузия в глезена.

Юнайтед започна много агресивно срещата с висока преса и няколко опасни положения. В 29-ата минута Андер Ерера изведе Мкхитарян сам срещу Лорис и той успя да открие след добър завършващ удар за 1:0. Малко след това Ибрахимович се размина с гола със слаб удар от близо.

След почивката Тотнъм започна по-добре, а в 54-ата минута Уаняма трябваше да изравни когато беше оставен непокрит при центриране в наказателното поле на чиста позиция на два метра от гола, но той стреля встрани. В 62-ата минута пряк-свободен удар от перфектна позиция беше изпълнен добре от Погба за Юнайтед, но топката намери сглобката на вратата след като удара остави Лорис без реакция. 

В 85-ата минута при едно включване на Мкхитарян от дясно Дани Роуз извърши нарушение срещу него и падна върху глезена му, което доведе и до изнасянето на халфа на носилка и включването на Ерик Баили в игра. Така Юнайтед задържа преднината си до края.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117