Бенитес разочарован от Нюкасъл


И. Ангелов

Бенитес разочарован от Нюкасъл

Босът на Нюкасъл Юнайтед Рафаел Бенитес изрази разочарованието си след като неговият отбор напусна Купата на лигата след изпълнение на дузпи срещу Хъл Сити. Тимът от Чемпиъншип загуби с 3:1 дузпите след играните продължения, като Джонджо Шелви, Дуайт Гайл и Йоан Гуфран пропуснаха от бялата точка:

"Трябва да сме разочаровани. По начина, по който играхме ние заслужавахме да вкараме в първото полувреме и продълженията. И когато успяхме да вкараме не се справихме с отговора. Това е нещо, което учиш с опита. Може би следващия път ще се справим по-добре, когато имаме толкова положения."

Междувременно Майк Филън заговори за своя Хъл Сити:

"В тази вечер ние се представихме героично и играчите постигнаха целта. Играхме срещу разнообразен стил, но се справихме. Ние се върнахме от пасив и това изглежда често го правим в момента, макар че предпочитам да не се налага да стигаме до там.

"Ние показахме огромен кураж и дух срещу един много добър Нюкасъл, който е силен претендент за връщането във Висшата лига. Ние показахме изключително представяне под стрес. 10 човека, продължения и дузпи, преминахме през всичко." 

  Сподели
226