Венгер: Да изчакаме преди да съдим ноемврийската форма


И. Ангелов

Венгер: Да изчакаме преди да съдим ноемврийската форма

Арсен Венгер призова медиите и феновете да не бързат със заключенията за традиционно трудния месец ноември за Арсенал. Според мениджъра трябва да се изчака още една седмица преди да се изразяват мнения, въпреки че до момента "артилеристите" направиха три поредни равенства и паднаха до 4-та позиция в Англия:

"Бих казал, че всичко зависи от това какво ще направим в последната седмица на месеца, за да го оценим. Ние не загубихме въпреки трудните мачове - Тотнъм, Манчестър Юнайтед, ПСЖ. Три трудни мача поред, да видим как ще завършим сега.

"Трябва да преоткрием нашата си игра, въпреки че не губим, защото това няма да е вечно ако не създаваш положения. Ние трябва да намерим бързите си комбинации, липсват ни плавните преливания. От нас зависи да създадем настроение в тълпата. Феновете са зад нас и ние искаме да върнем свободата в движението си. През последните три мача това липсваше.

"Позитивното е, че не загубихме, но това не е достатъчно позитивно за нас. Искаме да печелим мачове. Понякога когато преминаваш през труден календар не ти е лесно, но искаме да започнем отново да печелим по три точки."

  Сподели
81