Конкурентите на Юнайтед са готови да приютят Смолинг и Шоу


Н. Гавазов

Конкурентите на Юнайтед са готови да приютят Смолинг и Шоу

Арсенал и Ливърпул следят ситуацията около защитниците на Манчестър Юнайтед Люк Шоу и Крис Смолинг. Напомняме, че преди международната пауза мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо подложи на критика двамата бранители, които отказаха да излязат на терена в мача със Суонзи, оправдавайки се с леки травми.

По-късно се оказа, че Смолинг е приемал обезболяващи в продължение на две седмици и сега той може да пропусне месец. Що се отнася до Шоу, той продължава да изпитва леки болки на мястото на двойното си счупване, което получи миналата година.

Източници от "Олд Трафорд" твърдят, че двамата са се засегнали от публичните критики на Моуриньо, още повече, че след това пропуснаха и мачовете на националния отбор на Англия.

Ситуацията около Шоу и Смолинг се следи от двата конкурента на Юнайтед - Ливърпул и Арсенал. Тези клубове могат да направят своите оферти още през зимата.

Напомняме, че Арсен Венгер по-рано се интересуваше от кандидатурата на Смолинг, но френският специалист загуби борбата за Крис от бившия наставник на "червените дяволи" Сър Алекс.

 

  Сподели
76