Преговорите между Тотнъм и Кейн навлязоха в задънена улица


Н. Гавазов

Преговорите между Тотнъм и Кейн навлязоха в задънена улица

Преговорите между Тотнъм и нападателя Хари Кейн за нов договор навлязоха в задънена улица, като датата за възобновяване на преговорите все още не е определена. Действащото съглашение между страните е до 2020 година, но постоянният прогрес на Хари принуждава клуба редовно да подписва с него нови контракти при по-изгодни условия за играча.

Според източника на информацията, този път обаче 23-годишният футболист от националния отбор на Англия не е успял да се договори с "шпорите". Съобщава се, че президентът на Тотнъм Даниел Леви даже няма намерение да преведе Кейн сред най-заплатените играчи на отбора.

Към момента заплатата на Хари е 60 000 паунда на седмица, което е с 35 000 паунда по-малко от възнаграждението на новото попълнение Муса Сисоко, който даже не попада в стартовия състав на отбора на Маурисио Почетино.

Страните все не са определили дата за следващия кръг от преговорите, но Челси, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити вече са обърнали внимание на тази ситуация, като особено силно е вниманието на "червените дяволи".

Това е втори тревожен звън за Леви, който се опитва да запази ведомостта за заплати в сегашните и рамки. Наскоро стана известно, че освен Кейн, Тотнъм също така не може да се договори с Уго Лорис за нова сделка.

 

  Сподели
75