Лингард: Юнайтед може да спечели титлата


И. Ангелов

Лингард: Юнайтед може да спечели титлата

Джеси Лингард от Манчестър Юнайтед е уверен, че "червените дяволи" имат нужното за спечелване на Висшата лига на Англия. След спечелването на трофея през 2013-та в последния сезон със сър Алекс Фъргюсън начело, отборът бележи спад в класирането и надеждите при Моуриньо и с няколкото гръмки трансфера бяха високи преди разочароващия сезон:

"Играчите, които дойдоха, ни помагат много. Ние все още се опознаваме, учим се всяка седмица. Но тези четири трансфера, които направихме, според мен донесоха силата да спечелим лигата този сезон. 

"Когато с Погба спечелихме младежката ФА Къп през 2011-та, той се представяше много добре във всеки кръг от турнира. Той направи отбора ни стабилен като игра пред защитата и контролираше играта. Той замина в Ювентус и спечели трофеи, като сега иска да спечели още с Юнайтед. Мисля, че той има поглед да види подаванията, силен е, трудно е да му вземеш топката, а и все още се развива. Той е шегаджия извън терена, винаги танцува и се опитва да разсмива останалите. Много добри момчета сме събрали, има добро настроение в отбора, а това може да ни помогне за върха тази година."

  Сподели
131